Η είσοδος με τα εκδοτήρια

Το Árpád Gyógy στην πόλη Békéscaba, είναι επισκέψιμο όλο το χρόνο, διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό σπα, πισίνες και σάουνες. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και δίπλα στο κανάλι Élőwíz.

Αφού περάσουμε λοιπόν το μικρό γεφυράκι πάνω από το κανάλι, είναι τα εκδοτήρια.

Το όμορφο ιστορικό κτήριο όπως φαίνεται απέναντι από το κανάλι
Από αυτή την είσοδο είναι τα αποδυτήρια και οι εσωτερικές εγκαταστάσεις

Στο πολύ όμορφο κτήριο που συναντάμε πρώτο είναι τα αποδυτήρια και οι εσωτερικές πισίνες.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο συγκρότημα κατάλληλο για όσους θέλουν να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να ζήσουν μια υγιεινή ζωή όλο το χρόνο, εξυπηρετώντας πολλές γενιές μαζί. Περιλαμβάνει 50άρα πισίνα με εξέδρα, ιαματικές πισίνες, παιδική πισίνα, θεραπευτικές πισίνες του χειμερινού spa, η σάουνα, το ατμόλουτρο και φυσικά αποδυτήρια και καφέ/εστιατόρια. Ανάμεσα στις πισίνες και τα γήπεδα, υπάρχουν καταπράσινες και ηλιόλουστες περιοχές. Με την οικογενειακή του ατμόσφαιρα, έχει γίνει ένα στολίδι της πόλης, που δεν πρέπει να χάσουν όσοι έρχονται στην περιοχή.

Πισίνα με πιο δροσερό νερό κατάλληλη για παιχνίδι
Ιαματική πισίνα

Το ιαματικό νερό έχει το κλασσικό καφετί χρώμα (της σκουριάς) που έχουν όλα τα λουτρά της περιοχής.

Η 50άρα πισίνα για κολύμβηση

Οι πρώτες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν το 1922, και αρχικά αποτελούνταν από μια ενιαία ανοιχτή πισίνα. Ένα τούρκικο λουτρό κτίστηκε το 1927. Αυτές οι εγκαταστάσεις επεκτάθηκαν – για παράδειγμα ανοίχθηκε πισίνα 50 μέτρων – και σιγά-σιγά δημιουργήθηκε το μεγάλο συγκρότημα που υπάρχει σήμερα.

Η τιμή για την είσοδο είναι για τους ενήλικες 3.000 Ft (8€). Δείτε εδώ τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο με κάθε λεπτομέρεια.

Η επίσημη ιστοσελίδα των λουτρών είναι η www.arpadfurdo.hu όπου πάντα θα βρίσκετε τις τιμές που ισχύουν, και το ωράριο λειτουργίας. Δυστυχώς είναι μόνο στα Ουγγρικά.

Similar Posts

Leave a Reply